ukenru
match-shakhtar-dinamo-rozsudit-arbitr-trukhanov

Матч "Шахтар" – "Динамо" розсудить арбітр Труханов

 • 11841 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Комітет арбітрів ФФУ призначив офіційних осіб на матчі 27-го туру чемпіонату Української Прем’єр-ліги, повідомляє УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

На центральному матчі туру між донецьким "Шахтарем" та київським "Динамо" працюватиме бригада арбітрів на чолі з Костянтином Трухановим. Асистентами арбітра стануть Сергій Беккер (Харків), Олександр Войтюк (Запоріжжя), четвертий арбітр – Віталій Романов (Дніпро), спостерігач арбітражу – Андрій Шандор (Львів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Півзахисник "Динамо" повторив гольовий рекорд в історії ЧУ

У нинішньому сезоні 42-річний харків’янин має 11 матчів вищого вітчизняного дивізіону, в яких показав 38 жовтих карток (у середньому – трохи менше 3,5 за гру), вилучив двох гравців (обидва рази – за друге попередження) та призначив 7 пенальті.

Має у своєму активі й чотири матчі за участю "Динамо" – "біло-сині" почергово під наглядом Труханова не змогли здолати "Верес" (0:0, 10 тур) та "Карпати" (1:1, 14 тур), а потім розгромили "Маріуполь" (5:1, 18 тур) та мінімально здолали "Верес" (1:0, 23 тур).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воротар збірної України продовжив контракт з "Шахтарем"

Варто зазначити, що "Шахтар" обидва свої матчі за суддівства харків’янина виграв – проти "Олімпіка" (2:0, 6 тур) та "Карпат" (3:0, 22 тур).

Додамо також, матч "Шахтар" (Донецьк) – "Динамо" (Київ) відбудеться 14 квітня в Харкові на місцевому ОСК "Металіст".

Українські Національні Новини

Спорт