ukenru
masove-otruyennya-riboyu-u-lvovi-prodavchini-zagrozhuye-visim-rokiv-vyaznitsi

Масове отруєння рибою у Львові: продавчині загрожує вісім років в’язниці

 • 10853 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 30 листопада. УНН. Львівська місцева прокуратура скерувала до Франківського районного суду міста Львова обвинувальний акт стосовно місцевої мешканки, яка виготовляла та реалізовувала харчову продукцію, вживання якої спричинило тяжкі наслідки. Про це повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області, передає УНН.

Як повідомили у прес-службі, жінка, без дозвільних документів, зокрема висновку лабораторного дослідження ветеринарно-санітарної експертизи якості і безпечності харчової продукції, виготовляла скумбрію гарячого копчення у гаражі та приміщенні власної квартири, незважаючи на грубі порушення санітарно-епідеміологічних правил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Причиною масового отруєння у Львові стала бактерія сальмонели

Неякісною рибою, відзначили у прокуратурі, продавчиня торгувала на одному із ринків Львова. Від вживання небезпечного продукту до лікарень Львівщини із гострою кишковою інфекцією потрапило понад 70 осіб, серед яких діти. Такі дії порушниці кваліфіковано за ч.2 ст.325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

За це зловмисниці загрожує покарання від 5 до 8 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП