masova-strilianyna-v-amerykanskomu-birminhemi-shchonaimenshe-chetvero-zahyblykh-i-desiatky-poranenykh

Масова стрілянина в американському Бірмінгемі: щонайменше четверо загиблих і десятки поранених

 • 20498 переглядiв

У суботу ввечері в популярному розважальному районі Бірмінгема, штат Алабама, сталася масова стрілянина, внаслідок якої загинули щонайменше четверо людей, а десятки отримали поранення. Пише УНН з посиланням CNN.

За інформацією Департаменту поліції Бірмінгема, інцидент стався після 23:00, коли кілька нападників відкрили вогонь по групі людей в районі Five Points South. На місці події поліція виявила трьох осіб із вогнепальними пораненнями, які пізніше були оголошені мертвими. Ще одна жертва померла в лікарні. Деякі постраждалі самостійно добралися до лікарень. Наразі відомо про щонайменше 11 поранених, четверо з яких перебувають у критичному стані.

Деталі нападу наразі встановлюються поліцією, зокрема детективи з’ясовують чи був у нападників автомобіль чи вони підійшли до людей пішки. Також невідома точна кількість нападників.

Станом на початок неділі підозрюваних не було затримано.

Район Five Points South, де сталася стрілянина, це жвавий район, відомий своїми ресторанами, нічними клубами, пабами та закладами живої музики, розташований неподалік Університету Алабами в Бірмінгемі та всього за кілька хвилин їзди від центру міста.

Нагадаємо 

У Західній Філадельфії під час вечірки сталася стрілянина, внаслідок якої загинули троє чоловіків і шестеро отримали поранення. Інцидент стався близько 2 години ночі на заході з 100-150 учасниками.

Ірина Колеснік

Новини Світу

    Популярні

    27 вересня: Всесвітній день туризму, День чеського пива

     • 73952 переглядiв

    У ростовській області рф виникли пожежі

     • 54525 переглядiв

    Загарбники обстріляли 14 громад Сумщини: 55 атак, 2 поранених

     • 58440 переглядiв

    Катар оголосив про обмін 13 дітей між Україною та рф

     • 100415 переглядiв

    Новини по темі