maizhe-2-tysiachi-kilometriv-vid-ukrainy-u-stratkomi-opryliudnyly-mapu-rekordnykh-za-dalnistiu-udariv-po-rf

Майже 2 тисячі кілометрів від України: у СтратКомі оприлюднили мапу рекордних за дальністю ударів по рф

 • 20119 переглядiв

Цьогоріч Україна вже завдала декілька ударів по військових об'єктах вглибині рф. СтратКом ЗСУ оприлюднив мапу 10 рекордних за дальністю ударів, передає УНН.

Деталі

Десятки глибинних ударів відбуваються системно протягом більше ніж пів року з застосуванням української зброї. Таким чином, використання зброї західних виробників не порушить будь-які додаткові уявні "червоні лінії"

- наголошують у СтратКомі ЗСУ. 

У відомстві підкреслюють, що поступово нарощуючи можливості українського військово-промислового комплексу, Сили оборони України постійно збільшують дальність та ефективність ударів.

Рекорд дальності у 1500 км: по НПЗ у Башкирії вдарив дрон СБУ – джерело 09.05.24, 14:26

Зазначається, що дозвіл на використання західних систем озброєння розширить можливості з захисту України та прискорить завершення російсько-української війни.

Місце запуску та відстань до об'єктів вказані умовно. СтратКом ЗСУ також не може стверджувати, що за кожним з ударів стоять саме Сили оборони України, а не партизани чи невдоволені своїм урядом росіяни.

- наголосили в  СтратКомі ЗСУ

Нагадаємо

4 липня, джерела УНН повідомляли, що безпілотник-камікадзе успішно завдав удару по російському Тамбовському пороховому заводу, великому підприємству з виробництва боєприпасів і пороху, попри те, що росія заперечує факт атаки.  

Популярні

Новини по темі

"Біжу за мову": до Дня Незалежності проведуть забіг

 • 12610 переглядiв