ukenru
lukashenko-vidmovivsya-vid-uchasti-v-zakhodakh-do-richnitsi-skhidnogo-partnerstva

Лукашенко відмовився від участі в заходах до річниці Східного партнерства

 • 9668 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Білоруський лідер Олександр Лукашенко відмовився взяти участь у вечері на високому рівні, приуроченій до десятої річниці ініціативи ЄС Східне партнерство. Про це написав у Twitter брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк, передає УНН.

"Лукашенко не буде присутній на сьогоднішньому вечері, присвяченій Східному партнерству в Брюсселі, не дивлячись на те, що його запросили", - написав журналіст.

За його словами, в той же час, в ньому візьме участь прем'єр-міністр Білорусії.

Як повідомляв УНН, заходи до десятої річниці Східного партнерства (СП) будуть включати Конференцію високого рівня за участю глав держав і урядів, вечеря від імені президента Європейської Ради Дональда Туска для лідерів країн СП, а також зустріч міністрів закордонних справ країн СП з представниками Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку на запрошення Комісара ЄС з питань європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоганнеса Гана.

the #EaP celebratory statement has been downgraded to a chairman 's statement. #Ukraine #Belarus #Moldova #Georgia #Armenia #Azerbaijan

- Rikard Jozwiak (@RikardJozwiak) 13 травня 2019 р

Українські Національні Новини

Політика