liubyt-ukrainu-i-yomu-zdaietsia-shcho-vin-diiav-pravylno-niebytov-pro-pidozriuvanoho-u-vbyvstvi-farion

"Любить Україну, і йому здається, що він діяв правильно": Нєбитов про підозрюваного у вбивстві Фаріон

 • 19490 переглядiв

Заступник голови Нацполіції заявив, що В'ячеслав Зінченко, підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, любить Україну і вважає свої дії правильними.

Заступник голови Національної поліції Андрій Нєбитов заявив, що В’ячеслав Зінченко, підозрюваний у вбивстві мовознавиці та професорки Львівської політехніки Ірини Фаріон, любить Україну, і йому здається, що він діяв правильно. Про це Нєбитов заявив в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

Деталі

Я скажу так: людина не сама собі надумала. Ви знаєте, що він був учасником певних груп, на жаль, не дуже проукраїнсько спрямованих. Є людина, абсолютно проукраїнська. Я особисто з ним спілкувався. Він поважає Україну. Його батько воює в певній бригаді. Він любить Україну, і йому здається, що він діяв правильно. Він вважає, що не треба розділяти українське суспільство. У нього були свої мотиви

- сказав Нєбитов.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що 25 липня у місті Дніпро затримано 18-річного чоловіка, який ймовірно є причетним до умисного вбивства Ірини Фаріон.

Як вказав голова МВС Ігор Клименко, у правоохоронців є достатньо доказів стверджувати, що саме затримай у Дніпрі 18-річний хлопець стріляв у мовознавицю Ірину Фаріон. За його словами, розслідування тривало 139 годин.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон на причетність до неонацистського руху, центр якого знаходиться в росії.

Галицький районний суд Львова відправив Вячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві Ірини Фаріон, під варту без можливості внесення застави.

Сам Зінченко не визнає своєї провини. 

Популярні

Новини по темі