lisogor-rozpoviv-pro-namalovanu-yavku-na-psevdoviborakh-na-luganschini

Лисогор розповів про "намальовану" явку на псевдовиборах на Луганщині

 • 353087 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. Підсумкам так званих «виборів» на окупованих територіях дивуватися не варто, адже «намальована» явка 96,7% в Сєвєродонецьку і 98,36 % в Лисичанську не має ніякого відношення до реальності. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор, передає УНН.

Цитата

«Підсумкам псевдовиборів дивуватися не варто – «намальована» явка 96,7 % в Сєвєродонецьку і 98,36 % в Лисичанську не має ніякого відношення до реальності», - заявив Лисогор.

За його словами, на Сватівщині поблизу виборчої дільниці роздавали гуманітарну допомогу і пригощали гарячими обідами.

«В низці населених пунктів люди не побачили жодної дільниці чи комісії, яка ходила би по домівках, але так звані «перші вибори» на папері там відбулися. В одному з населених пунктів члени комісії у присутності військових обійшли лише одну вулицю, але у протоколі явка склала майже 100 %», - розповів Лисогор.

Також він повідомив, що інформація про кандидатів в депутати на псевдовиборах передається до правоохоронних органів. Серед колаборантів є люди, які раніше працювали на державних посадах.

Доповнення

Європейський Союз не визнає і не визнаватиме ні проведення цих так званих «виборів» росією на тимчасово окупованих територіях України, ні їхні результати.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    В’язень шукав коригувальників для ударів рф по Львову - СБУ

     • 252343 переглядiв

    В’їзд до столиці вантажівок обмежать в пікові години - КМВА

     • 443895 переглядiв

    "Євпаторія" - в Дії запустили нову військову облігацію

     • 393744 переглядiв