kyiv-zaznav-masovanoi-ataky-rf-utretie-za-chotyry-dni-znyshcheno-ponad-10-droniv-ye-padinnia-ulamkiv-u-trokh-raionakh

Київ зазнав масованої атаки рф утретє за чотири дні: знищено понад 10 дронів, є падіння уламків у трьох районах

 • 26377 переглядiв

Третя повітряна атака на Київ за 4 дні. ППО знищила понад 10 ударних дронів типу "Shahed", які летіли з окупованої Херсонщини та Курської області. Зафіксовано падіння уламків у трьох районах міста.

Київ зазнав третьої повітряної атаки російських військ за 4 дні, ППО знищила понад 10 ударних дронів типу "Shahed", зафіксовано падіння уламків у трьох районах міста, повідомили у КМВА, пише УНН.

Деталі

"Третя повітряна атака на Київ за останні 4 дні! І знову масована! Цього разу ворог застосував виключно ударні БпЛА, попередньо на кшталт "Shahed". На Київ російські безпілотники летіли з території окупованої Херсонщини та курської області рф ще до опівночі, близько 23:00. На столицю баражуючі боєприпаси заходили хвилями та з різних напрямків", - вказали у КМВА у Telegram.

Повітряна тривога у столиці тривала понад 5 годин. Силами та засобами ППО було знищено понад десяток ударних дронів ворога (точну кількість та тип дронів оприлюднять Повітряні сили)

- повідомили у КМВА і перечислили:
  • Внаслідок атаки ударних БпЛА в Голосіївському районі Києва сталося падіння уламків на територію житлової забудови. Попередньо, пошкоджено вікна та двері в багатоквартирному будинку. 
  • У Дніпровському районі міста було зафіксовано падіння уламків на територію житлової забудови, але без негативних наслідків. 
  • У Деснянському районі міста, уламки впали на територію приватного домогосподарства, виникла пожежа у нежитловій будові, яку оперативно ліквідували. 

"Загалом, в Києві щодо потерпілих не надходило. Дані оперативного зведення уточнюються", - вказав Сергій Попко, начальник КМВА.

За даними ПС ЗСУ, після 8 години у районі Києва знову фіксували ворожий БпЛА.

У Києві та кількох областях оголошено повітряну тривогу29.08.24, 08:03

Юлія Шрамко

Війна

    Популярні

    Єгипет надав Сомалі першу військову допомогу за 40 років

     • 113637 переглядiв

    Ворожі ударні БпЛА рухаються в бік Києва

     • 107910 переглядiв

    У Києві пролунали вибухи

     • 112269 переглядiв

    Новини по темі

    ЗСУ: За добу окупанти втратили 1200 військових

     • 26212 переглядiв

    У Києві та кількох областях оголошено повітряну тривогу

     • 26287 переглядiв