kyian-zaklykaiut-utrymatysia-vid-masovykh-kupan-na-vodokhreshche

Киян закликають утриматися від масових купань на Водохреще

 • 45074 переглядiв

У Києві комунальники перевірили водойми міста напередодні християнського свята Водохреще. Однак киян закликають утриматися від масових зібрань з міркувань безпеки. Про це повідомили у дописі Facebook комунального підприємства "Плесо", передає УНН.

В умовах війни, проведення будь-яких масових заходів та зібрань, зокрема релігійних, може бути використано країною-агресором або радикальними угрупуваннями з метою вчинення провокацій стосовно вірян та пересічних громадян, задля дестабілізації соціальної та релігійної ситуації у Києві

зазначили в компанії.

Водночас працівники КП "Плесо" перевірили санітарний стан і радіаційний фон поблизу водойм і на пляжах міста, де на свято Хрещення Господнього традиційно освячують і занурюються в воду. Усі показники у межах норми, зазначили комунальники.

Довідка

За Новоюліанським календарем Водохреща у цьому році відзначатимуть шостого січня. Напередодні свята рятувальники ДСНС Київщини провели рейд на Київському морі та навчали людей безпечного поводження на воді.

До свята Водохреще у Києві та області на водних об'єктах організують 33 рятувальні пости, на яких чергуватимуть 156 рятувальників.

У Києві прокуратура прийшла з обшуками в КП "Плесо": є підозра у розтраті бюджетних коштів09.08.23, 14:57 • [views_261675]

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У Бєгороді вибухи, є влучанні і пошкодження – ЗМІ

     • 37832 переглядiв

    Погода на вихідні: сніг, ожеледь та морози до 25° морозу

     • 30718 переглядiв

    Волонтери з Криму розробили дрон "Канюк" для ЗСУ

     • 36629 переглядiв