kuleba-obgovorit-v-irena-plani-ukrayini-z-vikoristannya-zelenogo-vodnyu

Кулеба обговорить в IRENA плани України з використання зеленого водню

 • 22193 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в межах візиту до Об'єднаних Арабських Еміратів відвідав штаб-квартиру Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії (IRENA) та зустрівся з гендиректором агентства Франческо Ла Камерою. Про це очільник МЗС написав в своєму Twitter, передає УНН.

“Це штаб-квартира Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії IRENA в Абу-Дабі, ОАЕ. Перша зустріч з гендиректором Франческо Ла Камерою. Обговоримо енергетичну безпеку, амбітні плани України з використання зеленого водню в енергетиці, промисловості та транспорті”, - йдеться в повідомленні міністра.

Нагадаємо, в рамках візиту в ОАЕ голова МЗС України планував провести переговори з міністром закордонних справ та міжнародного співробітництва ОАЕ шейхом Абдуллою бін Заїдом Аль Нагаяном. Дмитро Кулеба також має презентувати ініціативу Кримська платформа, покликану консолідувати зусилля міжнародної спільноти з метою деокупації Криму.

Це штаб-квартира Міжнародного агентства з відновлюваних джерел енергії @IRENA в Абу-Дабі, ОАЕ. Перша зустріч з Гендиректором Франческо Ла Камера. Обговоримо енергетичну безпеку, амбітні плани України з використання зеленого водню в енергетиці, промисловості та транспорті. pic.twitter.com/k9L9W7PLs1

— Dmytro Kuleba (@DmytroKuleba) December 7, 2020

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У курортній Затоці горіла база відпочинку

     • 11874 переглядiв

    На Азовському морі очікується шторм

     • 13916 переглядiв

    На Київщині за вихідні сталося близько 90 ДТП, є загиблі

     • 12606 переглядiв

    У МОЗ назвали регіони з найгіршою епідситуацією

     • 26886 переглядiв

    На Італію і Хорватію обрушилася негода

     • 20525 переглядiв

    Україна скоротила запаси газу в ПСГ до 26 млрд куб. м

     • 10709 переглядiв