ukenru
kuchma-obgovoriv-zagibel-viyskovikh-na-donbasi-z-golovoyu-smm-obsye

Кучма обговорив з головою СММ ОБСЄ загибель військових на Донбасі

 • 12693 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Очільник української делегації у тристоронній контактній групі щодо Донбасу, другий Президент України Леонід Кучма прийняв голову СММ ОБСЄ Яшара Халіта Чевіка, який також є координатором безпекової підгрупи Тристоронньої контактної групи. Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України у ТКГ Дарка Оліфер, передає УНН.

Співрозмовники обговорили перебіг виконання мінських угод, ремонт мосту в Станиці Луганській та недотримання режиму тиші з боку бойовиків, внаслідок яких на Донбасі загинули українські військові.

"Особливу увагу приділено недотриманню режиму тиші з боку НЗФ ОРДЛО, насамперед - трагічним інцидентам, внаслідок яких загинули українські військові. Обговорено процес підготовки до ремонту мосту в Станиці Луганській, сторони наголосили на важливості відновлення цього переходу", - повідомила Оліфер.

Вона зазначила, що у розмові йшлося також про перебіг виконання мінських домовленостей та підготовку до наступного засідання ТКГ в Мінську, запланованого на 21 серпня.

Як повідомляв УНН, 6 серпня у зоні ООС внаслідок ворожого обстрілу загинули четверо українських військових.

Українські Національні Новини

Політика