kramatorsk-vrantsi-znovu-zaznav-vorozhogo-udaru-mer

Краматорськ вранці знову зазнав ворожого удару - мер

 • 247823 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Російські окупанти сьогодні завдали черговий удар по Краматорську у Донецькій області, влучили у поле та дорожню інфраструктуру. Про це повідомив мер міста Олександр Гончаренко, інформує УНН.

Цитата

"Знову неспокійний ранок у Краматорську. Ворог завдав удару по селищу Малотаранівка. Влучання було у поле та пошкодили дорожню інфраструктуру. На щастя обійшлося без жертв та руйнувань домівок", - написав Гончаренко у Facebook.

Доповнення

Поліція Донеччини повідомляє, що за минулу добу окупанти завдали 21 удару по мирному населенню в області. Є вбиті та поранені.

Так, ворог обстріляв 12 населених пунктів - міста Авдіївка, Бахмут, Костянтинівка, Гірник, Краматорськ, Слов'янськ, Красногорівка, села Золоті Пруди, Верхньокам'янське, Острівське, Новомаркове, Ягідне. Росіяни вдарили ракетами НУРС, Р-77, ЗРК С-300, реактивними системами залпового вогню "Торнадо-С", "Ураган", "Град", "Смерч", артилерією.

Руйнувань зазнали ще 54 цивільних об’єкти: 36 житлових будинків, з них 11 багатоквартирні, школа, стадіон, коксохімічний завод, ринок, магазин, центральна площа, лінії електропередач, водонапірна станція, два поля.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Краматорськ вранці знову зазнав ворожого удару - мер

     • 247823 переглядiв

    Під Білою Церквою збили ворожу ракету

     • 190242 переглядiв