ukenru
kontaktna-grupa-domovilas-provesti-obmin-dlya-zvilnennya-zaruchnikiv-do-novorichnikh-svyat

Контактна група домовилась провести обмін для звільнення заручників до новорічних свят

 • 15061 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Тристороння контактна група щодо Донбасу під час засідання в Мінську підтвердила готовність сторін виконати обмін утримуваними особами та узгодити в найстисліші терміни процедуру і дату їхнього обміну. Про це повідомила прес-секретар представника України в контактній групі Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facеbook, передає УНН.

“Тристороння контактна група за участі представників ОРДЛО підтвердила готовність сторін виконати обмін утримуваними особами на засадах вже затверджених списків та узгодити в найстисліші терміни процедуру і дату обміну”, — зазначила Д.Оліфер.

За її словами, рішення про прискорення процесу передачі утримуваних було прийняте, виходячи з прагнення провести обмін до новорічних та різдвяних свят.

Нагадаємо, у Мінську завершилось засідання контактної групи щодо Донбасу.

Як повідомляв УНН, учасниця гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи зі врегулювання конфлікту на сході України, віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що у полоні підтримуваних Росією бойовиків на Донбасі перебувають 158 громадян України.

Українські Національні Новини

Політика