kompaniia-vlasnytsia-tiktok-prohrala-pozov-proty-yevrokomisii

Компанія-власниця TikTok програла позов проти Єврокомісії

 • 9115 переглядiв

Китайська компанія ByteDance, яка володіє TikTok, програла апеляцію на рішення Європейського Союзу про визнання цифрової компанії «гейткіпером» - платформою з особливим впливом - відповідно до нового закону ЄС про цифрові ринки.

Китайська компанія ByteDance, яка володіє TikTok, програла апеляцію на рішення Європейського Союзу про визнання цифрової компанії "гейткіпером" - платформою з особливим впливом - відповідно до нового закону ЄС про цифрові ринки, про що повідомили у Суді ЄС у середу, пише УНН.

Деталі

"Суд ЄС відхилив позов, поданий Bytedance (TikTok) проти рішення Єврокомісії про призначення її "гейткіпером", - ідеться у повідомленні.

Вказано, що суд відхилив позов Bytedance сьогоднішнім рішенням, ухваленим через вісім місяців після подання позову.

Суд ЄС постановив, що "Єврокомісія мала повне право вважати, що Bytedance був "гейткіпером" згідно з новим законом ЄС про цифрові ринки (DMA), оскільки власник додатку для коротких відео TikTok "відповідає кількісним граничним значенням, встановленим у DMA, щодо, серед іншого, його глобальної ринкової вартості, кількості користувачів TikTok у ЄС та кількості років, протягом яких це граничне значення, що стосується кількості користувачів, було досягнуто".

Доповнення

Позначеним таким чином компаніям, як вказує DW, забороняється примушувати користувачів у блоці давати згоду на доступ до послуги або певних функцій.

Популярні

Новини по темі

Обмін полоненими: повернуто 13 оборонців "Азовсталі"

 • 27246 переглядiв

Юсов пояснив слова Буданова про наступ росії з півночі

 • 38677 переглядiв