komanda-mera-zabudovuye-odesu-zhitlovimi-kompleksami-bez-dokumentiv

Команда мера забудовує Одесу житловими комплексами без документів

 • 18737 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Аналітики з "Bild.ua" оцінили рейтинг надійності житлового комплексу "Лідерсовський" в історичному центрі Одеси, передає УНН із посиланням на звіт фахівців.

Деталі

"Індекс надійності новобудови 67 з 216", - зазначено на сайті.

Це означає, що будівництво ненадійне.

Повідомляється, що будівництво ЖК ведеться на двох кадастрових ділянках, цільове призначення яких - для реконструкції та подальшої експлуатації та обслуговування адміністративної будівлі, для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури.

Але дозвіл на виконання будівельних робіт не зареєстровано на Порталі Єдиної державної електронної системи в сфері будівництва.

На сайті забудовника представлена інформація про те, що це елітний житловий комплекс поруч з парком ім. Т. Г. Шевченка, Трасою Здоров'я, Ланжеронівським пляжем і набережною.

Доповнення

Як раніше повідомляв УНН, замовники проекту ЖК "Лідерсівський" - компанії "Спорт-Сервіс" і "Лідер-Парк", пов'язані з депутатом Одеської міськради Андрієм Кисловським, членом партії мера міста Геннадія Труханова "Довіряй справам", який так само володіє дельфінарієм "Немо" в партнерстві з першим віце-мером Михайлом Кучуком.

Згідно з офіційними документами, на місці будівництва повинен з'явитися готель з центром обслуговування туристів і спортивним клубом, пунктом надання першої медичної допомоги і реабілітаційним центром. Генплан дозволяє такі види споруди на даній території.

Однак, насправді замість реабілітаційного центру зводять звичайний житловий комплекс, який порушує не тільки цільове використання території, але і висотність.

З огляду на те, що ділянка забудови знаходиться на місці тенісних кортів і в межах історичного ареалу та паркової зони, будівництво ЖК викликає суспільний резонанс.

У той же час сам мер Одеси Труханов покладає всю провину за хаотичну забудову міста на Київ.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса

    Популярні

    Новини по темі

    В Україні оголосили штормове попередження

     • 20960 переглядiв

    У Росії розбився військовий літак Су-24

     • 41482 переглядiв

    У Києві двоє чоловіків на іномарці обстріляли автомобіль

     • 24230 переглядiв