koli-vi-u-stani-viyni-potribno-vse-kuleba-pro-dopomogu-zakhodu

"Коли ви у стані війні, потрібно все": Кулеба закликав зосередитися на допомозі Україні

 • 840885 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Міністр закордонних справ України у Стокгольмі заявив, що Україні для оборони від російської агресії "потрібно, буквально, все" і закликав партнерів сконцентруватися на тому, "чи достатньо вони зробили" для українського контрнаступу, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Коли ви воюєте, вам потрібно все. Буквально, все - від медичних машин для транспортування поранених солдатів з поля бою до бронетранспортерів з ракетами дальньої дії, F-16, багато всього. Суть дуже проста. Я ціную все, що робиться для України, щиро це ціную. Але я скажу, що зроблено достатньо, коли ми переможемо, переможемо разом. Це буде момент, коли я скажу: "Ви зробили блискучу роботу", - наголосив міністр.

Деталі

Кулеба також закликав сконцентруватися на тому, як продовжити підтримувати Україну замість того, щоб запитувати про дату початку очікуваного контрнаступу.

"Замість того, щоб запитувати "коли почнеться контрнаступ?", запитайте, "чи достатньо я зробив для того, щоб український контрнаступ почався і був успішним?" Це питання, на якому ми хочемо, щоб усі зосередилися", - підсумував він.

Нагадаємо

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прибув до Стокгольму у Швеції, щоб взяти участь у неформальній зустрічі очільників МЗС країн-членів Євросоюзу. Під час брифінгу він наголосив, що темами розмов стануть артилерійські боєприпаси великої дальності та переговори про приєднання України до ЄС "короткої дальності".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    ХАМАС прийняв пропозицію США про припинення вогню в Газі

     • 99934 переглядiв

    У Харкові прогримів вибух

     • 101116 переглядiв

    Канада обіцяє понад 52 млн доларів допомоги Україні

     • 93142 переглядiв

    Новини по темі

    Окупанти завдали нових ударів по Харківщині, є поранені

     • 245156 переглядiв

    Зеленський у Римі: його зустрів очільник МЗС Італії

     • 853912 переглядiв