ukenru
klimkin-prokomentuvav-vidvorennya-rosiyskikh-diplomativ-z-ukrayini

Клімкін прокоментував видворення російських дипломатів з України

 • 8549 переглядiв

КИЇВ. 26 березня. УНН. Україна певний час готувалась до висилки російських дипломатів з України, але зробила це скоординовано із західними партнерами. Про це в Twitter заявив міністр закордонних справ Росії Павло Клімкін, передає УНН.

"Готувалися до цього певний час, але зробили скоординовано з нашими друзями та партнерами. 13 російських дипломатів висилаємо з України. Діємо як частина демократичної трансатлантичної спільноти", - заявив Клімкін.

Також Клімкін зазначив, що російський газ має "нервово-паралітичну" дію для всієї Європи і тому від російської газової залежності треба позбавлятись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Скрипаля: 17 провідних країн світу вишлють 130 росіян

"Сьогоднішній вияв солідарності має бути лише початком. Необхідні подальші сильні та комплексі дії. Росія розуміє лише таку мову. Російський газ має "нервово-паралітичну" дію для всієї Європи. І Європа, і Україна мають позбутися російської газової залежності", - написав він.

Нагадаємо, у відповідь на отруєння у Великій Британії екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля Україна ухвалила рішення про видворення зі своєї території 13 російських дипломатів.

Українські Національні Новини

Політика