kilkist-zbroinykh-napadiv-u-berlini-zrostaie-za-ostanniu-dobu-stalosia-try-napady-z-nozhem

Кількість збройних нападів у Берліні зростає: за останню добу сталося три напади з ножем

 • 23831 переглядiв

За останню добу в Берліні сталося три напади з використанням ножа. Статистика показує значне збільшення таких інцидентів у німецькій столиці, викликаючи занепокоєння медиків та правоохоронців.

Протягом останніх 24 годин у Берліні сталися три напади з використанням ножа, що вказує на значне збільшення таких інцидентів у німецькій столиці, згідно з останньою статистикою.

Пише УНН з посиланням на Bild.

В ніч на неділю у Берліні біля входу до метро Jannowitzbrücke стався інцидент, під час якого чоловік отримав ножове поранення. Це стало щонайменше третім серйозним нападом з ножем у місті протягом останніх 24 годин цих вихідних.

Додатково, було повідомлено про напад у районі Нойкельн, де одна з жертв отримала поранення в шию. Ще один інцидент відбувся біля метро Леопольдплац у районі Веддінг, де приблизно 20 осіб атакували двох чоловіків, один з нападників також використовував ніж.

Берлінська клініка Шаріте висловила занепокоєння, оскільки в першій половині 2024 року зафіксовано стільки ж випадків ножових поранень, скільки зазвичай реєструється за весь рік.

Згідно з даними берлінської кримінальної статистики, у 2023 році в злочинах було використано ніж 3482 рази, що на 165 випадків більше, ніж у попередньому році. Кожен третій потерпілий був молодше 21 року.

Загальнонаціональні поліцейські дані також вказують на стійке зростання кількості нападів з використанням ножів.

Нагадаємо

Невідомі обстріляли офіс депутата Ларса Дюстергофта в Берліні та залишили напис про засудження Німеччини за геноцид. Політик пов'язує інцидент із ситуацією на Близькому Сході та критикує уряд за підтримку Ізраїлю.

Популярні

Новини по темі

росія укріплює курську область та стягує техніку – Reuters

 • 37557 переглядiв