khorvatiia-oholosyla-novyi-paket-viiskovoi-dopomohy-ukraini

Хорватія оголосила новий пакет військової допомоги Україні

 • 14527 переглядiв

Прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович оголосив про новий пакет військової допомоги Україні. Хорватія також виділяє 5 млн євро на українську енергетичну інфраструктуру та допомагає в розмінуванні.

Прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович сьогодні 11 вересня оголосив про новий пакет військової допомоги. Також Хорватія виділяє 5 млн євро додатково українській енергетичній інфраструктурі. Про це пише HRT, передає УНН

Пленкович зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським , який подякував йому за візит і підтримку та зазначив, що Україна розраховує на допомогу Хорватії у вступі до ЄС і НАТО. 

За словами Пленковича, Хорватія вже надала Україні військову допомогу на загальну суму 200 мільйонів євро. Він також сказав, що Хорватія допомагає в розмінуванні та виділяє 5 млн євро додатково українській енергетичній інфраструктурі. 

Після прибуття до Києва прем’єр-міністр країни взяв участь у церемонії відкриття Пам’ятника жертвам геноциду кримськотатарського народу, яку очолили Зеленський та лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв.

Нагадаємо 

Прем'єр-міністр Хорватії Андрей Пленкович сьогодні 11 вересня прибув до Києва з неоголошеним робочим візитом.  

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    МЗС Ірану заперечує постачання балістичних ракет росії

     • 12439 переглядiв