ukenru
khokeyisti-neshvilla-nablizilisya-do-vikhodu-v-chvertfinal-kubka-stenli

Хокеїсти "Нешвілла" наблизилися до виходу в чвертьфінал Кубка Стенлі

 • 10453 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Закинута шайба Кевіна Фіали на 17-й хвилині овертайму дозволила "Нешвілл Предаторс" з рахунком 3:2 переграти "Чикаго Блекхокс" в третьому матчі серії першого раунду плей-оф Західної конференції Кубка Стенлі. Зустріч відбулася у Нешвіллі на "Бріджстоун Арені" за присутності 17 204 уболівальників, передає УНН з посиланням на сайт НХЛ.

На другій хвилині другого періоду рахунок кидком з незручної руки відкрив Денніс Расмуссен. Маркус Крюгер зробив передачу з-за воріт, і Расмуссен забив свій перший гол в плей-оф, перегравши Пекку Рінне. На 12-й хвилині другого періоду Патрік Кейн подвоїв перевагу "Блекхокс", реалізувавши більшість.

Відігратися господарям вдалося лише в заключній 20-хвилинці. Після кидка Віктора Арвідссона шайба зрикошетила від борта за воротами і прилетіла до Філіпа Форсберга, який забив свій перший гол в плей-оф. А вже на 15-й хвилині третього періоду Ф.Форсберг зрівняв рахунок (2:2).

Героєм поєдинку став 20-річний швейцарець Кевін Фіала, шайба якого в овертаймі принесла звитягу "Предаторс".

"Це просто характер. Всі в команді це відчули перед початком третього періоду. Ми збиралися це зробити. Всі в це вірили. Абсолютно всі старанно працювали, це і дозволило нам відігратися", - сказав К.Фіала.

Таким чином у серії до чотирьох перемог "Нешвілл" веде з рахунком 3:0. Вперше в своїй історії "Предаторс" виграли всі три перші матчі серії.

Зазначимо, що четвертий матч серії відбудеться у Нешвіллі 20-го квітня.

Додамо, що усі інші матчі змагального дня завершилися в овертаймах:

"Бостон" – "Оттава" – 3:4;

"Торонто" – "Вашингтон" – 4:3;

"Калгарі" – "Анахайм" – 4:5.

Як повідомляв УНН, "Піттсбург" втретє обіграв "Коламбус" у першому раунді плей-оф Кубка Стенлі.

Українські Національні Новини

Спорт