ukenru
khimik-zaznav-domashnoyi-porazki-v-lizi-chempioniv-proti-bk-katayya

"Хімік" зазнав домашньої поразки в Лізі чемпіонів проти БК "Катайя"

 • 7508 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. У четвертому турі групового етапу баскетбольної Ліги чемпіонів єдиний представник турніру від України южннеський "Хімік" на власному паркеті поступився фінському БК "Катайя", передає кореспондент УНН.

Першу половину вдаліше провели гості з Фінляндії – перевага "Катайї" доходила до 12 очок, а на велику перерву команди пішли за рахунку 31:39. Початок третьої чверті ознаменувався двома точними дальніми кидками Антипова та скороченням відставання господарів до мінімального – 46:47.

Після тайм-ауту фіни повернули собі перевагу й тримали українців на комфортній відстані. В заключній чверті роль лідера "Катайї" взяв на себе 26-річний ветеран збірної Фінляндії Ранніко, котрий привів партнерів до перемоги 88:82.

Персональна статистика – "Хімік": Сміт 26 очок, Петров 19, Конєв 14, "Катайя": Маллінгс 23, Ранніко 18.

Таким чином, після чотирьох турів ЛЧ чемпіон України має лише 1 перемогу при 3 поразках та перебуває у "підвалі" групи В

Відзначимо, що в іншій зустрічі групи В турецька "Каршияка" в гостях обіграла російський "Автодор" 76:74.

Нагадаємо, що першу перемогу в історії "Хіміка" у Лізі чемпіонів команда з Южного здобула у попередньому турі у протистоянні із італійською "Венецією".

Українські Національні Новини

Спорт