kherson-vnochi-zaznav-ataki-voroga-po-oblasti-za-dobu-blizko-100-obstriliv

Херсон вночі зазнав атаки ворога, по області за добу близько 100 обстрілів

 • 1733024 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Російські військові за минулу добу обстріляли Херсонську область 99 разів, відомо про сім поранених людей, повідомив у четвер голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін. Як зазначили у Херсонській МВА, ворог уночі атакував Херсон, пише УНН.

Цитата

"За минулу добу противник здійснив 99 обстрілів, випустивши 497 снарядів з мінометів, артилерії, танків, "Градів", БПЛА та авіації. По місту Херсон ворог випустив 32 снаряди", - зазначив Прокудін у Telegram.

Деталі

За даними голови ОВА, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області; територію і будівлю дитячого садка, території фабрики та підприємства у Херсоні; адмінбудівлю і магазин у Бериславському районі.

Як уточнили у Херсонській МВА, за минулу добу 19 разів ворог обстріляв Херсонську міську територіальну громаду та використав 81 снаряд. Ураження зафіксовані в Херсоні, Антонівці, Садовому, Інженерному та Наддніпрянському.

"Уночі ворог атакував місто Херсон та Комишани", - вказали в МВА у Telegram.

"Через російську агресію 7 людей дістали поранення", - повідомив Прокудін про інформацію про постраждалих по області.

У МВА зазначили, що внаслідок ворожих обстрілів за минулу добу 7 людей зазнали поранень різної ступені важкості на території Херсонської громади. Усім постраждалим, як вказано, надана медична допомога.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ще плюс 340: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 641458 переглядiв

    На Говерлі підняли рекордно великий прапор України

     • 1859503 переглядiв