khamas-hotuvav-ataku-na-posolstvo-izrailiu-u-shvetsii

ХАМАС готував атаку на посольство Ізраїлю у Швеції

 • 32463 переглядiв

Ізраїльський Моссад зірвав змову ХАМАС із метою нападу на посольство у Швеції і розкрив ширші терористичні плани цього угруповання.

Угруповання ХАМАС прагне розширити свою терористичну діяльність, про це йдеться в заяві, оприлюдненій канцелярією прем'єр-міністра Ізраїлю. Повідомляється також, що ізраїльська розвідка Моссад запобігла спробі ХАМАС атакувати посольство Ізраїлю у Швеції, пише УНН.

"Терористична організація ХАМАС працює над просуванням атак на цілі на Близькому Сході, в Африці та Європі під командуванням високопоставлених лідерів організації. (...)

Під час розвідувальних зусиль, що тривають, було виявлено значний обсяг інформації, що доводить, як терористична організація Хамас діяла для розширення своєї насильницької діяльності за кордоном з метою нападу на невинних людей у всьому світі", - ідеться в заяві.

Повідомляється, що завдяки зусиллям Ізраїлю та партнерів було розкрито картину терористичної діяльності ХАМАС.  

"(...) а також інформація про намір атакувати посольство Ізраїлю у Швеції, придбання БПЛА і використання злочинних елементів організацій у Європі", - ідеться в повідомленні.

Додається, що Моссад і ЦАХАЛ, спільно з міжнародними органами безпеки і правопорядку, продовжать свої зусилля з припинення терористичних намірів ХАМАСу і всіх терористичних організацій, а також "зі зведення з ними рахунків в усьому світі від імені безпеки Держави Ізраїль і єврейського народу".

Лілія Подоляк

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    ХАМАС готував атаку на посольство Ізраїлю у Швеції

     • 32463 переглядiв

    У метро Харкова демонтували барельєфи Пушкіна

     • 102004 переглядiв

    Фільм про життя Майкла Джексона вийде у 2025 році

     • 33712 переглядiв

    Міністр оборони США Остін досі в лікарні

     • 33638 переглядiв

    У Японії почалося виверження вулкана Отаке

     • 34674 переглядiв