ukenru
kerivnitstvo-derzhavi-privitalo-ukrayintsiv-z-otrimannya-bezvizovogo-rezhimu-z-yes

Керівництво держави привітало українців з отримання безвізового режиму з ЄС

 • 15117 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. Вище політичне керівництво України привітало громадян з отриманням безвізового режиму з Європейським союзом, передає УНН.

"521 голос в Європейському Парламенті за безвізовий режим з Україною!", - написав Президент України Петро Порошенко у Twitter.

ПП: 521 голос в Європейському Парламенті за безвізовий режим з Україною!

— Петро Порошенко (@poroshenko) 6 квітня 2017 р.

"Чудова новина для українців: 521 голос в ЄвроПарламенті ЗА безвізовий режим з Україною! Вітаю, друзі!, - написав прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Чудова новина для українців: 521 голос в ЄвроПарламенті ЗА безвізовий режим з Україною!

Вітаю, друзі! pic.twitter.com/UHHYFonYzb

— Volodymyr Groysman (@VGroysman) 6 квітня 2017 р.

"Вітаю усіх українців з рішенням Європарламенту про запровадження безвізового режиму. Дякую партнерам з ЄС за підтримку!, - написав голова Верховної Ради України Андрій Парубій. 

Вітаю усіх українців з рішенням Європарламенту @Europarl_EN про запровадження безвізового режиму.Дякую партнерам з ЄС за підтримку! #безвіз pic.twitter.com/HPom9QE8Fb

— Андрій Парубій (@AndriyParubiy) 6 квітня 2017 р.

"Міцно тисну руку тим,хто "за" безвіз для України. Вони за спільне європейське майбутнє. "Ні" хай залишається на совісті тих,хто проти Європи", - написав міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Міцно тисну руку тим,хто "за" #безвіз для України.Вони за спільне європейське майбутнє. "Ні" хай залишається на совісті тих,хто проти Європи

— Pavlo Klimkin (@PavloKlimkin) 6 квітня 2017 р.

Як повідомляв УНН, 6 квітня Європейський парламент 521 голосом підтримав надання українцям права на безвізові поїздки до країн ЄС.

Українські Національні Новини

Політика