kerivnik-viddilu-dbr-z-rozsliduvannya-sprav-maydanu-dav-pershiy-komentar

Керівник відділу ДБР з розслідування "справ Майдану" дав перший коментар

 • 13663 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Завершення розслідування справ Майдану — одне з найвідповідальніших завдань, яке зараз стоїть перед Державним бюро розслідувань. Про це повідомив керівник відділу з розслідування “справ Майдану” у Державному бюро розслідувань Олександр Буряк, передає УНН із посиланням на пресслужбу ДБР.

“Завершення розслідування справ Майдану — одне з найвідповідальніших завдань, яке зараз стоїть перед Державним бюро розслідувань. Це складний напрям роботи, де потрібне не лише бажання, а й значний досвід роботи у слідстві. Керівництво Державного бюро розслідувань це добре розуміє, тому доручили цю відповідальну роботу мені", - зазначив Буряк.

За його словами, наразі триває переведення слідчих та прокурорів з Генеральної прокуратури України до їх відділу, як це передбачено змінами до Закону України “Про Державне бюро розслідувань".

Нагадаємо, керівником відділу з розслідування “справ Майдану” у Державному бюро розслідувань призначено Олександра Буряка, який до цього обіймав посаду заступника Директора Державного бюро розслідувань. Він відповідав за роботу оперативних підрозділів та займався їх укомплектуванням.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Крафтовий алкоголь став тенденцією десятиліття - Bloomberg

     • 45839 переглядiв