kennedi-molodshyi-zviazavsia-z-kamaloiu-harris-shchodo-mistsia-v-administratsii-v-obmin-na-pidtrymku-yii-kampanii-wp

Кеннеді-молодший зв'язався з Камалою Гарріс щодо місця в адміністрації в обмін на підтримку її кампанії – WP

 • 15077 переглядiв

Роберт Кеннеді-молодший намагався домовитися з Камалою Гарріс про посаду в її адміністрації в обмін на підтримку її кампанії. Це сталося після подібної зустрічі Кеннеді з Дональдом Трампом.

Незалежний кандидат у президенти Роберт Кеннеді-молодший зв'язався з кампанією віце-президента Камали Гарріс, щоб домовитися про зустріч щодо можливої ролі в її адміністрації, якщо він вийде з перегонів і підтримає її.

Пише УНН із посиланням на Washington Post.

Деталі

Минулого тижня незалежний кандидат у президенти Роберт Ф. Кеннеді-молодший шукав зустрічі з кандидатом від Демократичної партії Камалою Гарріс, щоб обговорити можливість роботи в її адміністрації.

Роберт Кеннеді-молодший намагався домовитися з Гарріс про свою підтримку в обмін на посаду в майбутньому уряді США.

Інфляція у США знизилася до 2,9%, уперше з 2021 року15.08.24, 11:21

Спроба домовитися про зустріч відбулася через кілька тижнів після того, як Кеннеді та колишній президент Дональд Трамп зустрілися віч-на-віч під час національного з’їзду Республіканської партії в Мілуокі, де вони обговорили можливу роль Кеннеді в потенційній адміністрації Трампа в обмін на підтримку мов.

Довідка

70-річний Кеннеді, відомий юрист-еколог, більшу частину свого життя провів у Нью-Йорку, але протягом останнього десятиліття постійно проживає в Каліфорнії разом зі своєю дружиною, актрисою Шеріл Хайнс.  Вона найбільш відома за роллю в ситкомі "Стримай свій ентузіазм", за яку була двічі номінована на премію "Еммі" за найкращу жіночу роль другого плану.

Передвиборчі перегони у США: Роберт Кеннеді-молодший обрав як кандидатів у віцепрезиденти зірку НФЛ та актора13.03.24, 11:47

Доповнення

Кампанія Кеннеді також намагалася зв’язатися з Роном Клейном, колишнім керівником апарату Білого дому при президенті Джо Байдені, через посередників, але ці спроби були безуспішними, за словами речника кампанії Кеннеді.

Трамп, Байден та Гарріс стали жертвами іранської фішингової кампанії - Google15.08.24, 03:10

Популярні

Новини по темі

Уряд звільнив освітнього омбудсмена Горбачова - нардеп

 • 107182 переглядiв