kamala-harris-ofitsiino-stala-kandydatom-vid-demokrativ-na-post-prezydenta-ssha-cnn

Камала Гарріс офіційно стала кандидатом від демократів на пост президента США - CNN

 • 104574 переглядiв

Камала Гарріс прийняла кандидатуру Демократичної партії на пост президента США під час з'їзду в Чикаго. Вона стала першою темношкірою жінкою та представницею азіатського походження, яка очолила виборчу партію.

Камала Гарріс офіційно стала кандидатом від Демократичної партії на пост президента США. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Під час з'їзду в Чикаго Камала Гарріс офіційно прийняла кандидатуру Демократичної партії на пост президента США. У своїй промові вона підкреслила важливість об'єднання нації і виразила гордість за свою спадщину, звернувшись до всіх американців незалежно від походження.

Від імені народу, від імені кожного американця, незалежно від партії, раси, статі чи мови, якою розмовляє ваша бабуся; від імені моєї мами та всіх, хто коли-небудь вирушав у власну неймовірну подорож; від імені американців, людей, які наполегливо працюють, женуться за своїми мріями та піклуються одне про одного; від імені кожного, чия історія може бути написана лише в найбільшій нації на Землі. Я приймаю вашу кандидатуру на посаду президента Сполучених Штатів Америки

- заявила Камала Гарріс.

Гарріс стала першою темношкірою жінкою та представницею азіатського походження, яка очолила виборчу партію. Якщо її оберуть, вона стане першою жінкою-президентом США індійського походження.

Камала Гарріс зібрала $500 млн після виходу з президентських перегонів Байдена - ЗМІ21.08.24, 11:52

Юлія Котвицька

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа авіація здійснила пуски КАБ на Сумщині та Запоріжжі

     • 25106 переглядiв

    рф поширює фейки про заборону православ'я в Україні

     • 108921 переглядiв

    Сотні морських левів заполонили пляж у Каліфорнії

     • 16981 переглядiв