kamala-harris-i-volz-vpershe-razom-vystupyly-na-peredvyborchomu-mitynhu

Камала Гарріс і Волз вперше разом виступили на передвиборчому мітингу

 • 39100 переглядiв

Кандидатка від демократів Камала Гарріс та її претендент на посаду віцепрезидента Тім Волз провели спільний мітинг у Філадельфії. Вони обмінялися похвалами та критикою на адресу республіканців, залишившись задоволеними заходом.

Кандидатка від демократів Камала Гарріс та її нещодавно оголошений претендент на посаду віцепрезидента США Тім Волз уперше виступили разом на передвиборчому мітингу у Філадельфії, штат Пенсильванія. Про це повідомляє CNN, передає УНН.

Деталі

Гарріс похвалила Волза, зазначивши, що він "буде готовий (до кампанії) у перший же день". Своєю чергою, Волз підкреслив, що розділяє з Гарріс демократичні цінності.

Він також викликав претендента на посаду віцепрезидента від республіканців Джей Ді Венса на дебати, заявивши, що "не може дочекатися, якщо він захоче піднятися з дивану і з'явитися".

Волз повторив свою популярну фразу, назвавши Венса та інших республіканців "дуже дивними".

"Я повинен сказати вам, вказати на одне моє спостереження, яке я зробив. Я просто повинен це сказати – ви це знаєте, ви це відчуваєте", – сказав він, розігріваючи натовп.

За даними джерел медіаресурсу, Гарріс та Волз залишилися дуже задоволені мітингом.

"Ви бачили сьогоднішній вечір? Це було просто приголомшливо", – сказала Гарріс, розмовляючи телефоном після завершення заходу. Вона також похвалила Волза за його енергію.

Гарріс обрала губернатора Міннесоти Волза своїм напарником на виборах - CNN06.08.24, 16:00

Популярні

Новини по темі

7 серпня: День маяка, День професійного спікера

 • 46546 переглядiв

Hugo Boss продала свій бізнес у Росії компанії 'Стокман'

 • 34510 переглядiв

Трамп анонсував інтерв'ю з Ілоном Маском 12 серпня

 • 17391 переглядiв