kabmin-vydilyt-maizhe-147-mln-hryven-na-budivnytstvo-fortyfikatsii-u-zaporizkii-oblasti

Кабмін виділить майже 147 млн гривень на будівництво фортифікацій у Запорізькій області

 • 26546 переглядiв

Уряд перерозподілив майже 147 млн грн на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд у Запорізькій області. Кошти спрямують на обладнання оборонних рубежів та улаштування системи невибухових загороджень.

Кабінет міністрів спрямує ще майже 147 млн гривень на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання оборонних рубежів, улаштування системи невибухових загороджень у Запорізькій області. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає УНН.

Деталі

Як повідомив Мельничук, Кабмін перерозподілив 146 млн 930,859 тис. гривень, які були виділені Міноборони, Івано-Франківській, Черкаській та Миколаївській обласним військовим адміністраціям. Тепер ці кошти спрямують Запорізькій ОВА на будівництво військових інженерно-технічних і фортифікаційних споруд, фортифікаційного обладнання оборонних рубежів, улаштування системи невибухових загороджень.

Нагадаємо

Раніше під час робочої поїздки до Запорізької області прем’єр-міністр України Денис Шмигаль оглянув процес спорудження фортифікаційних укріплень та заслухав доповідь голови ОВА з цього питання

Популярні

Новини по темі