kabmin-rozshyryv-perelik-priorytetnykh-vydatkiv-yaki-derzhava-finansuvatyme-v-pershu-cherhu-shmyhal

Кабмін розширив перелік пріоритетних видатків, які держава фінансуватиме в першу чергу - Шмигаль

 • 14996 переглядiв

Кабмін додав до пріоритетних видатків фінансування будівництва укриттів, енергетичних програм та зубопротезування для захисників. Це дозволить швидше отримувати кошти та без затримок фінансувати необхідні роботи та послуги.

Кабінет міністрів розширив перелік пріоритетних видатків, які держава фінансуватиме в першу чергу. Кошти першочергово будуть йти на фінансування будівництва укриттів, енергетичних програм, а також на фінансування проєкту зубопротезування для українських захисників. Про це заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Деталі

Сьогодні робимо два важливих кроки (...) Другий крок - це розширення переліку пріоритетних видатків, які держава фінансує в першу чергу. Такі прохання були від усіх регіонів. Тому ухвалюємо відповідні рішення. Це фінансування будівництва укриттів, енергетичних програм "Фонду декарбонізації", а також буде підвищено пріоритетність фінансування державним казначейством проєкту зубопротезування для наших захисників. Такі зміни дозволять швидше отримувати кошти та без затримок фінансувати необхідні роботи та послуги

- сказав Шмигаль.

Нагадаємо

Кабінет міністрів запустить експериментальний проєкт для жителів Донецької, Сумської, Харківської та Херсонської областей, завдяки якому вони отримуватимуть газ у балонах як гуманітарну допомогу.

Популярні

Новини по темі

Удар рф по Харкову: щонайменше пʼять постраждалих

 • 19624 переглядiв

ВРП звільнила суддю Верховного Суду Князєва

 • 28691 переглядiв