kabmin-dozvoliv-brati-viyskovim-vidryadzhennya-cherez-poranennya

Кабмін дозволив брати військовим відрядження через поранення

 • 91156 переглядiв

КИЇВ. 1 липня. УНН. Кабінет міністрів України дозволив військовослужбовцям, поліцейським, особам рядового і начальницького складу та працівникам брати відрядження для проходження лікування через поранення, яке вони отримали під час оборони і стримування агресії рф в Україні. Про це інформує представник уряду в парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

Цитата

"Забезпечено можливість відряджати військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу та працівників для проходження лікування та реабілітації у зв’язку з пораненням (контузією, травмою або каліцтвом), отриманим під час здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах здійснення цих заходів, не лише в Донецькій та Луганській областях, а й на всій території України, на строк проходження відповідного лікування та реабілітації", - повідомив Мельничук.

Доповнення

Кабінет міністрів України виділив 510 млн грн СБУ для виплати пораненим військовослужбовцям та закупівлі озброєння і техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський зустрівся з прем’єр-міністром Норвегії

     • 203177 переглядiв