izrayil-sogodni-vnese-zastavu-za-yevrobachennya-zmi

Ізраїль сьогодні внесе заставу за "Євробачення" - ЗМІ

 • 7835 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН. Міністерство фінансів і корпорація суспільного мовлення (Kan) Ізраїлю домовилися щодо виплати 12 млн євро в якості гарантійного внеску для проведення "Євробачення-2019", передає УНН з посиланням на газету The Jerusalem Post.

За даними видання, грошова сума може бути переведена до Європейського мовного союзу (ЕМС) у вівторок, 14 серпня, у день, коли спливає відведений термін для внесення застави, необхідної для проведення "Євробачення" в країні.

Повідомляється, що ізраїльський мінфін запропонував Kan взяти кредит для оплати депозиту. Згідно з умовами угоди, у разі, якщо корпорація не зможе повернути кредит "через непередбачені обставини", виплатить кредит уряд.

Фінансування всього конкурсу, який, за підрахунками, може коштувати до 35 мільйонів євро, або 150 мільйонів нових ізраїльських шекелів - досі не вирішено. Зазначається, що бюджет Kan у 2018 році склав 747 мільйонів шекелів.

Як повідомляв УНН, ЕМС має план надзвичайних дій на той випадок, якщо ізраїльська корпорація суспільного мовлення Kan не внесе у встановлений термін, який закінчується 14 серпня, гарантійний внесок для проведення пісенного конкурсу “Євробачення-2019”.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ізраїль сьогодні внесе заставу за "Євробачення" - ЗМІ

     • 7835 переглядiв

    Суд продовжив арешт ще одному фігуранту справи Бабченка

     • 7810 переглядiв

    У Білорусі проведуть алкогольний експеримент

     • 9576 переглядiв

    Українців шокували ціни на вино в Криму

     • 18647 переглядiв

    Обвал мосту в Італії: щонайменше 11 загиблих, серед них дитина

     • 10465 переглядiв