iryna-vereshchuk-rozpovila-pro-priorytety-roboty-v-ofisi-prezydenta

Ірина Верещук розповіла про пріоритети роботи в Офісі президента

 • 18549 переглядiв

Ірина Верещук відзвітувала про перший робочий день в ОП, окресливши 5 пріоритетів. Вона розраховує на підтримку депутатів, уряду та громадських організацій у своїй роботі.

У вівторок, 10 вересня, Ірина Верещук відзвітувала про свій перший офіційний робочий день в ОП. Про це Ірина Верещук написала у Telegram, передає УНН.

Деталі

За словами Верещук, під час роботи в Офісі президента у неї є 5 пріоритетів: ВПО; ветерани та члени їхніх сімей; діти; полонені, зниклі безвісти, родини загиблих; охорона здоровʼя.

"Дуже розраховую на підтримку народних депутатів та уряду. Буду вдячна за допомогу від громадських організацій, волонтерів і міжнародних гуманітарних організацій. Гуманітарна координаційна мережа, яку ми з вами створили за останні два роки, працюватиме далі", - йдеться у заяві заступниці керівника ОП Ірини Верещук.

Нагадаємо

У вівторок, 3 вересня, віцепрем'єр-міністерка та міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук подала у відставку. 8 вересня Володимир Зеленський підписав указ про призначення Ірини Верещук заступницею керівника Офісу президента України.

Зеленський дав посади в ОП Камишіну, Верещук та Микиті08.09.24, 11:57

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    НАБУ передало до суду справу про хабар екс-депутата Київради

     • 8376 переглядiв

    Збірна України з футболу програла Чехії у Лізі націй

     • 7548 переглядiв

    Київводоканал запевняє: якість води в Києві відповідає нормам

     • 10291 переглядiв

    Поліція попереджає про нову схему шахрайства з онлайн-роботою

     • 10561 переглядiв