ukenru
inozemtsi-za-dobu-dvichi-khotili-pidkupiti-prikordonnikiv-u-stolichnikh-aeroportakh

Іноземці за добу двічі хотіли підкупити прикордонників у столичних аеропортах

 • 18854 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. Дві спроби підкупу за добу зафіксували прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" в столичних аеропортах. Про це повідомили у прес-службі КПП "КИЇВ" в коментарі кореспонденту УНН.

За даними прес-служби, в першому випадку громадянин Азербайджану намагався "домовитись" з офіцером пункту пропуску "Жуляни" за безперешкодний перетин кордону його та друга. Напередодні іноземцям було відмовлено в пропуску у зв'язку з непідтвердженням мети їхнього візиту та відсутністю достатнього фінансового забезпечення. Чоловік запропонував 500 доларів США, щоб прикордонник не виносив такого рішення.

Другий випадок зафіксований у пункті пропуску "Бориспіль". Громадянин Грузії, який також не зміг підтвердити мети свого перебування на території України, спробував вплинути на рішення прикордонників неправомірним шляхом. Громадянин мав намір дати хабар у розмірі 50 доларів США. Прикордонники відповіли категоричними відмовами.

Факти пропонування неправомірних коштів зафіксували та повідомили компетентні органи.

Нагадаємо, 8 червня УНН повідомляв, що громадянин Азербайджану спробував запропонувати прикордонникам 500 доларів, аби його товариш зміг потрапити в Україну.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП