ukenru
informatsiya-schodo-zayavi-pro-vidstavku-goncharuka-ne-vidpovidaye-diysnosti-kabmin

Інформація щодо заяви про відставку Гончарука не відповідає дійсності - Кабмін

 • 13939 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Інформація щодо заяви про відставку Прем'єр-міністра Олексія Гончарука не відповідає дійсності. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Кабміну, передає УНН.

"Інформація щодо заяви про відставку Прем'єр-міністра не відповідає дійсності", - йдеться у повідомленні.

Раніше у прес-службі Кабміну повідомили, що не мають інформації щодо справжності жодного аудіо чи відео запису, що розповсюджуються у мережі Інтернет.

Нагадаємо, на засіданні фракції “Слуг народу”, яка триває сьогодні з 19:00, обговорють запис розмови Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, де він називає себе “повним профаном” в економіці.

Додамо, що народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський також повідомив, що запис став темою для обговорення на засіданні фракції "Слуга народу".

За його словами, Олексій Гончарук повинен бути відправлений у відставку. Але законних підстав для цього немає - у прем'єра річний імунітет.

"Тому, після образ на адресу президента, ... повинен написати заяву сам", - резюмував Дубінський.

Нагадаємо, у мережі опублікували запис розмови, ймовірно, прем'єра Олексія Гончарука. Останній обговорює економічні питання і зазначає, що він "повний профан".

Як повідомляв УНН, на засідання фракції Гончарук так і не приїхав. За словами Дубінського, прем'єр поїхав в Офіс Президента.

Українські Національні Новини

Політика