indoneziya-skasovuye-mito-na-eksport-palmovoyi-oliyi-do-31-serpnya

Індонезія скасовує мито на експорт пальмової олії до 31 серпня

 • 142184 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Індонезія скасувала експортне мито для всіх продуктів з пальмової олії до 31 серпня. Це рішення було прийнято аби збільшити експорт і зменшити високі запаси. Про це повідомляє УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Індонезія, як найбільший експортер пальмової олії у світі, може ще більше знизити ціни, які впали приблизно на 50% з кінця квітня до найнижчого рівня за останній рік.

Місцеві виробники борються з високими запасами після того, як країна запровадила тритижневу заборону на експорт до 23 травня, щоб знизити внутрішні ціни на цей товар.

З моменту скасування заборони Джакарта запровадила правила про обов’язкові місцеві продажі, щоб зберігати продукцію вдома для переробки на олію.

Скасування збору має на меті подальшу підтримку експорту.

Міністр фінансів Шрі Мульяні Індраваті заявив, що з 1 вересня буде запроваджено прогресивний експортний податок на пальмову олію зі ставкою від 55 до 240 доларів США за тонну сирої пальмової олії залежно від цін.

Згідно з даними Індонезійської асоціації пальмової олії (GAPKI), станом на кінець травня в резервуарах для зберігання було 7,23 млн тонн сирої пальмової олії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна та Індонезія підписали угоду про безвіз

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Спека в Іспанії та Португалії забрала сотні життів

     • 385894 переглядiв

    Турецькі авіалінії б'ють рекорди із заповнюваності

     • 289733 переглядiв