idetsya-ne-lishe-pro-shakhedi-ignat-pro-inozemni-komponenti-v-ozbroyenni-rf

Ідеться не лише про "шахеди" - Ігнат про іноземні компоненти в озброєнні рф

 • 573369 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Іноземні компоненти знаходять не лише в ударних дронах типу Shahed, які використовую росія у війні проти України. рф виготовляє і чимало ракет, вертольотів та літаків, для чого також потрібні технології, яких росія не має. Про це заявив у четвер в ефірі телемарафону речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, пише УНН.

Цитата

"Ми, мабуть, уже тисячу разів проговорювали про ті запчастини, які знаходяться у ракетах. Заходу, мабуть, і давали, країнам Заходу, виробникам показували, що ось ракета, ось дрон, ось запчастина, ось фірма, яка її робить. На жаль, продовжують ті запчастини якось доходити до країни-окупанта", - сказав Ігнат.

"Ідеться ж не лише про "шахеди" зараз, ідеться і про інші вироби військового призначення, які росія продовжує виготовляти. Тому що чимало ракет росія виготовляє, а також і гелікоптерів тих, які сьогодні збили - Ка-52. А також і літаки, літакі теж з конвеєра сходять - там теж потрібні технології, росія не має таких технологій сьогодні у наявності в себе і виробництва для того, щоб їх створювати самим. Тому санкції потрібно не лише оголошувати - їх треба контролювати, треба дотримуватися і впливати на цей процес усім разом, усім світовим лідерам", - зазначив речник ПС ЗСУ.

Нагадаємо

17 серпня повідомлялося про збиття Ка-52 ворога на двох напрямках.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Запорізькому напрямку збили російський вертоліт Ка-52

     • 1451661 переглядiв

    Перший відкритий відбір послів пройшли 16 кандидатів

     • 2167544 переглядiв

    Луганщина: росіяни за добу завдали понад 150 ударів - ОВА

     • 548245 переглядiв

    Осінь біля моря: топові напрямки онлайн турагенції ANEX Tour

     • 680967 переглядiв