i-klimpush-tsintsadze-u-bryusseli-poinformuvala-komisara-yes-pro-zagostrennya-na-donbasi

І.Климпуш-Цинцадзе у Брюсселі поінформувала комісара ЄС про загострення на Донбасі

 • 11728 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час візиту до Брюсселя зустрілася з Комісаром ЄС з питань ЄПС та переговорів з розширення Йоганнесом Ханом, передає УНН із посиланням на прес-службу КМУ.

"Іванна Климпуш-Цинцадзе детально поінформувала сторону ЄС щодо загострення безпекової ситуації на Сході України, збільшення кількості обстрілів українських позицій із забороненої зброї та втрат серед військових і цивільного населення", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також наголосили, що сторони окремо обговорили питання брутального захоплення бойовиками українських підприємств на непідконтрольних територіях Сходу України, а також кроки, які були вжиті українською владою у відповідь.

"Віце-прем'єр-міністр закликала сторону ЄС до консолідації зусиль зі збереження і посилення санкційного тиску на РФ з метою мирного врегулювання конфлікту на основі повного виконання Мінських домовленостей", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климуш-Цинцадзе зустрілася із членами Комітету з питань зовнішньої політики Риксдагу Швеції й обговорила ескалацію на Донбасі.

 

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Оприлюднено фото лондонського нападника Халіда Мосуда

     • 17968 переглядiв

    Став відомий склад збірної України на матч проти Хорватії

     • 11836 переглядiв

    Держсекретар США 31 березня прибуде в Брюссель на зустріч НАТО

     • 10240 переглядiв

    В Росії загорівся пороховий завод

     • 16156 переглядiв

    БК "Миколаїв" поступився "Хіміку" в 1/4 фіналу плей-оф Суперліги

     • 10430 переглядiв

    "Укрпошта" підняла тарифи на майже 50%

     • 17808 переглядiв