hrafiky-ne-diiut-avariini-vidkliuchennia-svitla-vvely-u-kilkokh-rehionakh-na-tli-defitsytu-ta-speky

Графіки не діють: аварійні відключення світла ввели у кількох регіонах на тлі дефіциту та спеки

 • 14826 переглядiв

Аварійні відключення електроенергії були введені в декількох областях, включаючи Харківську, Сумську, Дніпропетровську, Донецьку та Полтавську, через зростаючий дефіцит електроенергії та аномальну спеку за розпорядженням національної енергетичної компанії "Укренерго".

Аварійні відключення електроенергії запровадили сьогодні вранці у низці областей, повідомили в обленерго, пише УНН.

Харківська область

"У зв'язку з аномальною спекою в Харківській області окрім погодинних застосовуються також графіки аварійних відключень. Додаткові обмеження електроенергії розповсюджуються на всі райони Харківщини", - повідомили у "Харківобленерго" у Telegram-каналі.

Сумська область

"Увага! За вказівкою НЕК "Укренерго", ГАВ (графіки аварійного відключення - ред.) на території Сумщини введені для всіх 10 черг. Енергетики працюють для стабілізації ситуації!" - вказали у "Сумиобленерго" у Telegram.

Дніпропетровська область

"Через збільшення дефіциту електроенергії у Дніпропетровській області введені екстрені відключення світла. Таке розпорядження дав НЕК Укренерго. Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, - не діють", - повідомили у "ДТЕК Дніпровські електромережі" у Telegram-каналі.

Донецька область 

"Через збільшення дефіциту електроенергії у Донецькій області введені екстрені відключення світла. Таке розпорядження дав НЕК Укренерго. Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень, графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, - не діють", - зазначили у "ДТЕК Донецькі електромережі" у Facebook.

Полтавська область

"В області застосовано ГАВ (графіки аварійного відключення - ред.)! Шановні споживачі! За розпорядженням НЕК "Укренерго", 16 липня з 10:14 в області застосовано графік аварійних відключень 10 черг", - зазначили у "Полтаваобленерго" у Telegram-каналі.

Популярні

Новини по темі

"Шахед" зафіксовано на півночі Київщини - Повітряні сили

 • 27435 переглядiв