hrafikiv-vidkliuchen-na-tli-speky-pobilshaie-z-11-hodyny-cherez-nehodu-znestrumlennia-u-dvokh-oblastiakh-ukrenerho

Графіків відключень на тлі спеки побільшає з 11 години, через негоду знеструмлення у двох областях - Укренерго

 • 17093 переглядiв

Через спеку графіки відключення електроенергії діють протягом усього дня, з найбільшим обсягом з 11:00 до 22:00, оскільки аварійні відключення були скасовані після відновлення роботи обладнання, тоді як 166 населених пунктів у двох областях залишилися без електрики через негоду.

Графіки відключень електроенергії на тлі спеки, що тримається на максимумі, діють протягом всієї доби, найбільший обсяг з 11:00 до 22:00. Аварійні вимкнення скасували на тлі повернення у роботу обладнання, яке виходило з ладу. Негода залишила без світла 166 населених пунктів у двох областях. Про це повідомили у середу у НЕК "Укренерго", пише УНН.

Споживання

"Енергетики повернули в роботу обладнання, яке вчора виходило з ладу на одному з енергооб’єктів. Аварійні відключення в усіх областях скасовані. Наразі діють графіки погодинних відключень", - ідеться у повідомленні.

Про повернення до графіків повідомили у низці регіонів після аварійних відключень17.07.24, 09:39

Сьогодні, 17 липня, обленерго, як вказано, застосовують обмеження споживання протягом всієї доби. За прогнозом, сьогодні спека утримається на максимальній позначці.

"Через зростання споживання під спеки чотири черги відключень почнуть діяти з 11:00 до 22:00. З 22:00 до 24:00 будуть діяти три черги", - наголосили в Укренерго.

Імпорт та експорт

Через аномальну спеку та зростання споживання в Європі імпорт залишаться на зниженому рівні. Планується протягом доби з Румунії, Словаччини, Польщі, Угорщини загальним обсягом 24 959 МВт-год, з максимальною потужністю 1 271 МВт. Експорт не відбувається і не передбачається.

Знеструмлення

Через грозу та швальний вітер на ранок залишаються без енергоживлення повністю та частково 166 населених пунктів на Закарпатті та Львівщині.

З інших причин на ранок залишаються знеструмленими 493 населених пункти.

Через бойові дії: є знеструмлення у Донецькій, Харківській, Херсонській областях.

З технічних причин: знеструмлювалися споживачі в Дніпропетровській, Кіровоградській, Одеській, Чернігівській областях. 

Популярні

Новини по темі