henshtab-z-pochatku-doby-vidbulosia-108-boiovykh-zitknen

Генштаб: минулої доби відбулося 108 бойових зіткнень

 • 30899 переглядiв

Генштаб ЗСУ повідомив про 108 бойових зіткнень за добу. Українські захисники успішно відбивають атаки противника на Харківському, Куп'янському, Лиманському та інших напрямках.

Із початку доби відбулося 108 бойових зіткнень, противник завдав чотири ракетні удари, застосувавши чотири ракети, 36 авіаційних ударів, задіявши 43 КАБ, здійснив 558 ударів дронами-камікадзе та майже 3400 обстрілів позицій наших військ і населених пунктів із використанням різних типів озброєння. Про це повідомив Генштаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

На Харківському напрямку окупанти впродовж дня провели чотири атаки поблизу Тихого та Вовчанська. Підрозділи Сил оборони успішно відбили три штурмових дії противника, ще одне боєзіткнення триває.

На Куп’янському напрямку Силами оборони відбито три атаки противника в районі Петропавлівки, Берестового та Стельмахівки, ще одне боєзіткнення триває.

Вісім разів ворог атакував на Лиманському напрямку, намагався просунутися в напрямку населених пунктів Макіївка, Терни, Невське та в Серебрянському лісі, на даний час точиться бій поблизу Тернів.

На Сіверському напрямку впродовж дня наші захисники відбивали десять штурмових дій ворога в районах Івано-Дар’ївки, Верхньокам’янського, Переїзного та Виїмки. Досі в одній локації триває боєзіткнення.

На Краматорському напрямку мали місце 11 бойових зіткнень. Активність окупанти проявляли в районі Часового Яру та Іванівського, шість спроб противника потіснити нас з позицій виявились марними, триває п’ять  атак.

За підтримки авіації ворог 23 рази намагався вклинитися в нашу оборону на Торецькому напрямку. Протягом дня окупанти атакували позиції українських оборонців поблизу населених пунктів Північне, Торецьк та Нью-Йорк. 15 штурмів відбито, вісім атак тривають досі.

На Покровському напрямку з початку доби в районах Пантелеймонівки, Новоолександрівки, Воздвиженки, Іванівки, Желанного, Новоселівки Першої та Яснобродівки відбито 24 наступальних та штурмових дії ворога. Ще сім боєзіткнень триває.

На Курахівському напрямку на цей час доби нараховується п’ять бойових зіткнень. Загарбники зберігають активність, намагаючись просунутися в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Костянтинівка. Підрозділи Сил оборони на даний час відбивають дві атаки окупантів, три атаки вже завершились без успіху для противника.

На Времівському напрямку відбулося два боєзіткнення в напрямку Водяного та Роздольного. Всі ворожі штурми захлинулися.

На Оріхівському напрямку наші війська відбили одну атаку противника в напрямку Роботиного, противник успіху не мав.

На Придніпровському напрямку підрозділи наших військ успішно відбили п’ять атак противника на наші позиції.

Україна презентує нові безпілотні системи для збереження життів воїнів – Генштаб05.08.24, 22:33

Популярні

Новини по темі

Генштаб: минулої доби відбулося 108 бойових зіткнень

 • 30899 переглядiв

Швейцарія планує інтегрувати 40% українських біженців

 • 47870 переглядiв

У Сумах лунають вибухи

 • 31641 переглядiв

ЦАХАЛ повідомив про вбивство командира "Хезболли" у Лівані

 • 107518 переглядiв

Трамп прогнозує атаку Ірану на Ізраїль сьогодні вночі

 • 33116 переглядiв