henshtab-voroh-32-razy-namahavsia-prorvaty-oboronu-v-raionakh-krasnohorivky-kostiantynivky-ta-paraskoviivky

Генштаб: ворог 32 рази намагався прорвати оборону в районах Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки

 • 30735 переглядiв

За добу зафіксовано 149 бойових зіткнень. Найактивніші бої на Покровському та Курахівському напрямках, де ворог 32 рази намагався прорвати оборону в районах Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки.

На фронті протягом минулої доби зафіксовано 149 бойових зіткнень. Найактивніше російські війська штурмували на Покровському  та Курахівському напрямках. На останньому ворог намагався прорвати оборону українських військ 32 рази  в районах Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки. Про це йдеться у зведенні Генштабу станом на 8:00 25 липня, передає УНН.

За уточненою інформацією, за вчора противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах чотири ракетних удари із застосуванням шести ракет, 58 авіаційних ударів (задіяв, зокрема, 79 КАБів), здійснив 4811 обстрілів, 144 з них - із використанням реактивних систем залпового вогню.

За минулу добу, авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 13 авіаударів по скупченнях живої сили противника, уразили пункт управління, артилерійську систему, два засоби ППО та одну РЛС противника.

За даними Генштабу, ситуація за напрямками наступна:

На Харківському напрямку ворог продовжував штурмові дії. Тут відбулося вісім бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке, Тихе та Сотницький Козачок.

На Куп’янському напрямку кількість боєзіткнень за добу складає вісім. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля трьох населених пунктів. Акцентував свої дії ворог в районах Синьківки, Стельмахівки та Петропавлівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбили 15 штурмових дій окупантів в районах населених пунктів Макіївка, Невське та у Серебрянському лісі. На напрямку ворог активно застосовував штурмову авіацію.

На Сіверському напрямку Силами оборони відбито дев’ять атак поблизу Верхньокам’янського та Івано-Дар’ївки.

На Краматорському напрямку українські воїни зупинили 12 спроб противника прорвати нашу оборону в районах Часового Яру, Нового та в напрямку Новомаркового.

На Торецькому напрямку ворог зосереджував зусилля неподалік населених пунктів Північне та Нью-Йорк, де, за підтримки авіації, здійснив сім атак на позиції наших військ.

На Покровському напрямку нашими захисниками відбито 38 атак в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Вовче та Карлівка, де загарбники намагалися витіснити українські підрозділи із займаних позицій, активно застосовуючи штурмову та бомбардувальну авіацію.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки, де ворог 32 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку окупанти здійснили 13 невдалих атак наших позицій біля Костянтинівки та Водяного. Били некерованими авіаракетами по Вугледару і в район Урожайного.

На Оріхівському напрямку відбулось три бойових зіткнення неподалік Роботиного, Малої Токмачки та Новодарівки.

На Придніпровському напрямку росіяни зазнали поразки під час чотирьох своїх атак на оборонні позиції наших захисників.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено. Оперативна обстановка без суттєвих змін.

На кордоні з Чернігівською та Сумською областями противник зберігає військову присутність, обстрілюв з території рф українські населені пункти.

"Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам значних втрат в техніці та живій силі, виснажують наступальний потенціал ворога вздовж всієї лінії фронту та у тилу", - вказали у Генштабі.

Ще плюс 1230 окупантів і 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати25.07.24, 07:35

Популярні

Новини по темі

Amazon в Італії звинуватили в податкових махінаціях

 • 14464 переглядiв

Дощі та до 32° тепла: прогноз погоди на сьогодні

 • 34240 переглядiв

Іспанія передасть Україні нову батарею ЗРК Hawk у вересні

 • 110473 переглядiв

Росія обстріляла Нікопольщину з артилерії

 • 28235 переглядiв