henshtab-na-fronti-vidbulosia-102-boiezitknennia-syly-rf-naibilsh-aktyvni-na-pokrovskomu-napriamku

Генштаб: на фронті відбулося 102 боєзіткнення, сили рф найбільш активні на Покровському напрямку

 • 17196 переглядiв

На фронті відбулося 102 бойових зіткнення. Найактивніші бої на Покровському напрямку, де ЗСУ відбили 27 атак окупантів. Ворог завдав ракетних та авіаударів, використовував дрони-камікадзе.

На передовій відбулося 102 боєзіткнення. На Покровському напрямку залишається висока ворожа активність. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Противник завдав одного ракетного удару, застосувавши три ракети, 54 авіаційні удари, зокрема, скинув 52 КАБ, 544 удари дронами-камікадзе та здійснив майже 3300 обстрілів позицій наших військ і населених пунктів із використанням різних типів озброєння

- Генеральний штаб ЗСУ.

Ситуація на напрямках

На Харківському: ворожі сили 6 разів атакували біля Глибокого, Тихого та Вовчанська. ЗСУ відбили 4 штурмових дії, ще 2 боєзіткнення тривають.

На Куп’янському: ЗСУ відбили 2 атаки окупантів у районі Стельмахівки.

На Лиманському: загарбники 10 разів атакували біля населених пунктів Макіївка, Терни та Торське, втім всі атаки було відбито.

На Сіверському: ЗСУ відбивали 9 штурмів ворога в районах Івано-Дар’ївки, Спірного, Верхньокам’янського, Переїзного та Виїмки. Проте 2 боєзіткнення ще тривають.

На Краматорському: було зафіксовано 9 боїв поблизу Часового Яру, Іванівського та Кліщіївки. Захисники відбили 6 атак, але три ще тривають.

На Торецькому:  терористи 15 разів здійснювали атаки в районах населених пунктів Північне, Торецьк, Нью-Йорк та Залізне. У свою чергу, українські воїни відбили 12 штурмів, але 3 боєзіткнення тривають досі.

На Покровському: Захисники відбили 27 наступальних та штурмових дій окупантів у районах населених пунктів Новоолександрівка, Воздвиженка, Калинове, Іванівка, Желанне та Новоселівка Перша. За інформацією, нині ще три боєзіткнення тривають.

На Курахівському: відбулося 3 боєзіткнення. Загарбники пробують просунутися в районах населених пунктів Красногорівка та Костянтинівка.

На Времівському: зафіксовано 5 боєзіткнень у напрямку Водяного та Великої Новосілки.

На Оріхівському: Захисники відбивають атаку агресора в напрямку Новоандріївки.

На Придніпровському: ЗСУ відбили 6 атак супротивника.

Генштаб про ситуацію на фронті: кількість бойових зіткнень зросла до 72, найгарячіше на Покровському напрямку02.08.24, 16:29

Популярні

Новини по темі

Група ворожих "Шахедів" рухається до Чернігівщини

 • 21468 переглядiв

"Робота йде": Буданов допустив знищення Кримського мосту

 • 48217 переглядiв