henshtab-64-boiovykh-zitknennia-vidbulos-na-fronti-u-subotu-zokrema-23-na-novopavlivskomu-napriamku

Генштаб: 64 бойових зіткнення відбулось на фронті у суботу, зокрема 23 на Новопавлівському напрямку

 • 40355 переглядiв

Російські війська 64 рази обстріляли позиції українських захисників 23 березня, більше третини обстрілів припало на Новопавлівський напрямок, йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

64 рази російські військові атакували позиції українських захисників у суботу 23 березня. Більше третини усіх ворожих штурмів відбулись на Новопавлівський напрям. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України, передає УНН.

Протягом доби зафіксовано 64 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 6 ракетних та 70 авіаційних ударів, здійснив 72 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

– повідомили у Генштабі ЗСУ.

Деталі

На Лиманському напрямку наші оборонці відбили 6 атак противника біля Білогорівки Луганської області та Тернів, Ямполівки, Роздолівки й Веселого на Донеччині. Тут ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку українські захисники вистояли 11 ворожих штурмів у районах населених пунктів Кліщіївка, Богданівка й Іванівське Донецької області.

росіяни просуваються на Авдіївському напрямку: ЗСУ втратили контроль на околицях Тоненького та Бердичів - Deep State22.03.24, 23:44

На Авдіївському напрямку наші воїни дали відсіч ворогу 9 разів. Зазначається, що окупанти вкотре випробовували на міцність позиції українських захисників біля Бердичів, Тоненького й Первомайського Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога поблизу Красногорівки, Георгіївки, Новомихайлівки, Костянтинівки та Урожайного. Тут ворог наступав, за підтримки авіації, 27 разів.

ОК Південь: Сили оборони відбили 10 атак на Оріхівському напрямку23.03.24, 16:42

На Оріхівському напрямку росіяни здійснили три невдалі штурми.  За підтримки авіації вони атакували позиції наших захисників в районі Роботиного, що на Запоріжжі.

На Херсонському напрямку протягом доби армійці рф здійснили одну безрезультатну атаку біля Кринків Херсонської області.

Сили оборони знищили 12 баражуючих дронів типу "Shahed" у південно-східних регіонах23.03.24, 13:41

Додатково

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 8 ударів по позиціях росіян.

Водночас підрозділи ракетних військ уразили 4 пункти управління ворога, один район з особовим складом армійців рф,  а також знищили одну установку ППО противника, одну артсистему й станції РЛС противника.

Популярні

Новини по темі

На Закарпатті взяли під варту ще одного переправника - ДПСУ

 • 35605 переглядiв