ukenru
hbo-planuye-znyati-sche-tri-novi-prikveli-gri-prestoliv

HBO планує зняти ще три нові приквели "Гри Престолів"

 • 26267 переглядiв

КИЇВ. 19 березня. УНН. Телесеріал "Гра престолів" планують продовжити ще на 3 серіали, не включаючи приквел "Дім дракона", запланований на 2022 рік. Про це повідомлено на інформаційній платформі The Hollywood Reporter, передає УНН.

Деталі

Відомо, що серіал "Гра престолів" загалом планували розтягнути на 8 сезонів. Прем’єра останнього відбулась у 2019 році. Проте нещодавно з’явилась інформація, що HBO розробляє ще 3 проекти вище згаданого телесеріалу, окрім запланованого на 2022 рік приквелу "Дім дракона".

Один із трьох майбутніх проектів має назву "9 Подорожей". У сюжеті буде розповідь про морські пригоди лорда Корліса Веларіона, який також фігуруватиме у фільмі "Дім дракона", отже сюжетні стрічки проектів перетнуться.

Другий спін-оф - "Десять тисяч кораблів", де вся увага буде зосереджена на королеві Німерії. Її історія розпочалась понад тисячу років перед розгортанням подій у "Грі престолів".

Третій проект "Блошиний куток". Події відбуваються у нетрях кварталу Королівської Гавані, де народились Давос Сіворт та Джендрі Баратеон. Подробиці сюжету наразі невідомі.

Зазначається, що ці три проекти є доповненням до майбутнього серіалу "Дім драконів". Конкретна дата появи приквелів на екрані нині замовчується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: HBO зніме 10 серій приквела "Гри престолів" під назвою "Дім дракона"

Українські Національні Новини

УНН Lite