ukenru
golova-obsye-ukrayina-v-prioriteti-dlya-vsikh-chleniv-organizatsiyi

Голова ОБСЄ: Україна в пріоритеті для всіх членів організації

 • 9476 переглядiв

КИЇВ. 3 січня. УНН. Глава Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ Ертугрул Апакан, голова ОБСЄ Себастьян Курц та міністр закордонних справ України поспілкувалися з мирними жителями Донбасу, після чого новий глава ОБСЄ заявив, що Україна залишається в пріоритеті для всіх 57 країн-членів організації. Про це йдеться на Facebook СММ ОБСЄ, передає УНН.

"Глава Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, посол Ертугрул Апакан, привітав сьогоднішній візит на Донеччину нового голови ОБСЄ, міністра закордонних справ Австрії Себастьяна Курца, в супроводі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна. Приїхавши в цей регіон, побачивши все на власні очі та поспілкувавшись з людьми, які постраждали від конфлікту, голова ОБСЄ заявив, що Україна залишається в пріоритеті для всіх 57 країн-членів ОБСЄ та підкріпив це зобов’язанням докласти зусиль для вирішення кризи", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, Міністр закордонних справ України Павло Клімкін і його австрійський колега, діючий голова ОБСЄ Себастіан Курц відвідали контрольно-пропускний пункт в’їзду/виїзду "Пищевик" на Донеччині.

Раніше П.Клімкін та С.Курц відвідали Виноградне та Маріуполь.

Українські Національні Новини

Суспільство