genshtab-u-odnomu-z-batalyoniv-okupantiv-u-spravnomu-stani-zalishalos-10-tankiv-reshta-abo-znischeni-abo-vivedeni-iz-ladu

Генштаб: у одному з батальйонів окупантів, у справному стані залишалось 10 танків, решта або знищені, або виведені із ладу

 • 373395 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. У одному із танкових батальйонів 26 танкового полку російських окупантів, що бере участь у бойових діях на Куп’янському напрямку, станом на 12 січня у справному стані залишалось 10 одиниць танків Т-80БВ. Решта або знищені, або виведені із ладу, інформує Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

"За наявною інформацією, у одному із танкових батальйонів 26 танкового полку окупантів, що бере участь у бойових діях на Куп’янському напрямку, станом на 12 січня у справному стані залишалось 10 одиниць танків Т-80БВ. Решта або знищені, або виведені із ладу. З особового складу у батальйоні залишилось близько 30 загарбників", - йдеться в повідомленні.

Доповнення 

Противник продовжує щоденно зазнавати втрат у живій силі. 12 січня, у напрямку Старобільська Луганської області, здійснювалась евакуація близько 50 осіб пораненого особового складу противника, які діяли неподалік Сватового.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кількість загиблих в Дніпрі зросла до 17

     • 490422 переглядiв