genshtab-raketni-viyska-urazili-4-punkti-upravlinnya-ta-6-rayoniv-zoseredzhennya-zhivoyi-sili-protivnika

Генштаб: ракетні війська уразили 4 пункти управління та 6 районів зосередження живої сили противника

 • 354804 переглядiв

КИЇВ. 26 грудня. УНН. Триває триста шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Авіація Сил оборони України протягом доби завдала удару по району зосередження ворога, а наші підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління та 6 районів зосередження живої сили противника. Про це інформує Генштаб ЗСУ, пише УНН.

Деталі

Протягом доби противник здійснив 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза ворожих авіаційних та ракетних ударів залишається на всій території України.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони Стариці, Огірцевого, Вовчанська та Рідкодуба Харківської області.

На Куп’янському та Лиманському напрямках ворог завдав вогневого ураження по районах понад 20 населених пунктів. Серед них - Новомлинськ, Дворічна, Западне, Табаївка і Берестове на Харківщині; Площанка і Діброва Луганської області та Торське на Донеччині.

На Бахмутському та Авдіївському напрямках противник обстріляв райони понад 30 населених пунктів. Зокрема це - Берестове, Білогорівка, Соледар, Бахмут, Нью-Йорк, Авдіївка, Веселе, Невельське, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.

На Новопавлівському напрямку під вогневий вплив окупантів потрапили Пречистівка, Велика Новосілка та Времівка на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Херсонщина: окупанти ввели у Горностаївці цілодобову комендантську годину на 10 діб

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Китай відкриє кордони та скасує карантин з 8 січня

     • 797098 переглядiв

    В Індії помер один із найбагатших депутатів росії

     • 571056 переглядiв