genshtab-okupanti-planuyut-navchati-zasudzhenikh-z-vipravnikh-koloniy-donechchini-remontu-viyskovoyi-tekhniki

Генштаб: окупанти планують навчати засуджених з виправних колоній Донеччини ремонту військової техніки

 • 144350 переглядiв

КИЇВ. 19 вересня. УНН. Російські окупанти у тимчасово окупованій Донецькій області планують ввести в систему виправних колоній навчання для засуджених по ремонту військової техніки. Першими освоюватимуть спеціальність в'язні з трудових колоній у Горлівці та Макіївці, повідомив в ефірі національного телемарафону речник Генштабу ЗСУ Андрій Ковальов, передає УНН.

Цитата

"Командування російських окупаційних військ планує в системі виправних колоній на тимчасово окупованих територіях Донецької області, а також прикордонних з нею районах російської федерації, ввести в навчання для засуджених спеціальності по ремонту броньованої та автомобільної військової техніки окупантів", - поінформував речник.

Деталі

За його словами, загарбники вже розпочали розробку навчальних матеріалів та формування наочних матеріалів - стендів, схем та макетів.

"Передбачається, що першими освоювати спеціальності ремонту військової техніки окупантів почнуть в'язні з виправної трудової колонії №27 у місті Горлівка та виправної колонії №32 у місті Макіївка. Російські загарбники планують залучити цих зеків для ремонту військової техніки також безпосередньо у районах ведення бойових дій", - зазначив Ковальов.

Нагадаємо

У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 273 460 осіб, 4628 танків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині вночі збили "Shahed"

     • 198852 переглядiв

    росіяни завдали три ракетні удари по Харкову - ОВА

     • 229801 переглядiв

    У небі над Україною вночі знищили 27 ворожих "шахедів"

     • 164401 переглядiв

    Над Миколаївщиною вночі збили 10 ворожих "шахедів"

     • 142883 переглядiв

    Ще плюс 520: Генштаб оновив дані про ліквідованих окупантів

     • 255882 переглядiв