genprokuror-pro-pidriv-kakhovskoyi-ges-lyudozherska-taktika-gidna-gitlera

Генпрокурор про підрив Каховської ГЕС: "людожерська тактика, гідна Гітлера"

 • 231559 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Генеральний прокурор України Андрій Костін у своєму Twitter засудив підрив Каховської ГЕС і порівняв людиноненависницьку тактику рф з гітлерівською, яку закономірно чекає поразка та трибунал, передає УНН.

Цитата

"росія здатна лише руйнувати та вбивати. І не зупиниться ні перед чим. Підрив Каховської ГЕС — черговий доказ цього і міжнародний злочин. Сьогодні загнані в кут окупанти вбивають та лишають без домівок тисячі людей, яких ще вчора хотіли «інтегрувати до рф». Людожерська тактика «випаленої землі», гідна Гітлера", - написав Костін.

Генеральний прокурор підкреслив, що кожен, хто ще думає, що з агресором можна про щось говорити, має пам'ятати потоки брудної води, яка змиває домівки людей, що спали мирним сном.

"Кінець злочинного російського режиму може бути лише один — поразка та трибунал", - підсумував він. 

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що провів термінове засідання РНБО серез підрив ворогом Каховської ГЕС, де погодили міжнародні і безпекові заходи для притягнення рф до відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жоден росіянин не зупинить звільнення України, час якого настав: Данілов розповів про засідання Ставки

Росія здатна лише руйнувати та вбивати. І не зупиниться ні перед чим. Підрив Каховської ГЕС — черговий доказ цього і міжнародний злочин. Сьогодні загнані в кут окупанти вбивають та лишають без домівок тисячі людей, яких ще вчора хотіли «інтегрувати до рф». Людожерська тактика… pic.twitter.com/PHpqSqM4K6

— Andriy Kostin (@AndriyKostinUa) June 6, 2023

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Майже вся Каховська ГЕС опинилася під водою - показали відео

     • 441814 переглядiв

    Ракетний удар по Харкову: у прокуратурі показали наслідки

     • 339925 переглядiв

    Підрив греблі не вплине на водопостачання Дніпра - Філатов

     • 748311 переглядiв